Clean

Indstil, og tryk på start

I løbet af et par timer har Ozoneair Clean gjort sit arbejde

Naturlig rengøring

I naturen fungerer ozon som et rengøringsmiddel til at holde skadelige mikroorganismer i skak. Den friske luft, du mærker efter et tordenvejr, er resultatet af høje mængder ozon. Ozoneair Clean bruger samme type elektrisk udladning for at rense for skadelige stoffer i de rum, som er vigtige for dig.

  1. Tænd for din Ozoneair, så den kan fylde hele rummet med ozon. Så nemt er det, du har ikke brug for tilbehør eller kemikalier.
  1. Forlad rummet. Lad ozonet angribe de uønskede og skadelige stoffer. Møbler og elektronik kan efterlades, som de er.
  1. Ozoneair slukker af sig selv. Vent 2 timer på, at ozonet laves om til ilt. Derefter kan du nyde den friske luft.

En nordisk opfindelse

Ozoneair er opfundet og udviklet i Luleå, Sverige – i tæt samarbejde med Luleå Tekniska Universitet og EU’s innovationsfond. Det tog os over ti år at forbedre den teknologi, som gør Ozoneair helt unik blandt rengøringsprodukter.

Køb din Ozoneair i dag!

du kan rengöra alla utrymmen med en ozongenerator

SKÅNSOM, MEN EFFEKTIV

Ozoneairs patenterede teknologi tilpasser mængden af ozon præcis til rummets størrelse. Det forhindrer skader, der ellers kan opstå som følge af for meget ozon. Derudover arbejder produktet i særlige intervaller, som forbedrer effekten af behandlingen.

ARBEJDER PÅ AUTOPILOT

.Ozoneair Clean fungerer helt automatisk. Det eneste, du skal gøre, er at angive størrelsen på det område, som skal rengøres. Når arbejdet er gjort, slukker Ozoneair Clean til og med af sig selv. Vi har ikke fundet noget andet produkt med samme omfattende funktionalitet.

GENNEMPRØVET TEKNOLOGI

At Ozoneair Clean virkelig har en effekt bevises ved, at den allerede er solgt i over 40.000 eksemplarer. Vi har regnet ud, at der er blevet renset over 800.000 rum. Foruden privatpersoner har vi førende hotelkæder, ejendomsselskaber, kommuner og myndigheder blandt vores kunder. Med andre ord, en gennemprøvet teknologi.

 

Spørgsmål og svar

Ozoneair anvendes til enkelte behandlinger, hvor rummet rengøres i dybden. Den bruges dermed ikke hele tiden, ligesom en luftrenser.

Ozoneair angriber lugtstoffer, skimmel, bakterier, vira og allergener.

Der må ikke være nogle personer, dyr eller planter i rummet, når behandlingen foregår. Der kræves ingen andre forberedelser.

.Der er ingen materialer eller genstande, der tager skade, så længe produktet anvendes i henhold til den vedlagte vejledning.

Produktet er meget nemt at anvende. Alt, du skal gøre, er at tilslutte den til en standard stikkontakt og derefter angive rummets størrelse ved hjælp af skrueknappen. Derefter vises den passende behandlingstid på displayet.

KØB OG PRØV-GARANTI

Lever Ozoneair ikke op til dine forventninger? Så er det blot at returnere den inden for 14 dage, så får du pengene tilbage.

Køb din Ozoneair i dag!

Menu