Clean

Mange anvendelsesområder

Rengør alt lige fra sommerhusgulvet til bilens loft

Boliger, biler, både …

Ozoneair Clean rengør alle afgrænsede rum – selv din bil, båd eller campingvogn. Den fjerner lugt, skimmel, vira og bakterier med et enkelt tryk på en knap. Den kræver ingen forberedelser.

Bins

Bolig

Fjern dårlig lugt i dit hus eller din lejlighed med Ozoneair. Processen er effektiv, og lugten forsvinder fra vægge, møbler og tekstiler.

Cafe

Sommerhus

Når sommerhuset har været lukket ned hele vinteren, kan der være en indelukket og muggen lugt. Rens luften, og slip af med lugten med Ozoneair.

Gym

Kælder/garage

Dårlig lugt i en fugtig og kold kælder er svær at blive af med. Rens rummet med Ozoneair, og fjern lugten effektivt.

Living room

Krybekælder

Hvis der kommer dårligt lugt op gennem gulvet fra krybekælderen, så brug Ozoneair, og fjern effektivt den dårlige lugt.

Locker room

Båd

Fugt og skimmel i både skaber dårlig lugt, som er svær at komme af med. Rens din båd effektivt med Ozoneair, og kom af med lugten.

Locker room

Campingvogn

Fjern den dårlige lugt, som har sat sig i indretningen og beklædningen. Den fugtige, indelukkede luft renses effektivt med Ozoneair.

Bort med dålig lukt i ditt hus eller lägenhet med Ozoneair. Processen är effektiv och lukten försvinner från väggar, möbler och textilier.

När dålig lukt tar sig upp genom golv från kryp-/torpargrund gör en  ozonrengöring med Ozoneair som effektivt tar bort den dåliga lukten.

Efter att ha stått igenbommat hela vintern kan stugan lukta instängt och unket. Rena luften och bli kvitt stuglukten med Ozoneair.

Fukt och mögel i båtar skapar dålig lukt som är svår att bli av med. Rena din båt effektivt och bli kvitt lukten med Ozoneair.

Dålig lukt i en fuktig och kall källare är svår att bli av med. Sanera utrymmet med Ozoneair och få bort odören effektivt. 

Få bort den dåliga lukten som satt sig i inredning och klädsel. Den fuktiga, instängda lukten renas effektivt med Ozoneair.

FRA STORT TIL SMÅT

Ozoneair Clean findes i tre forskellige størrelser og kan sterilisere rum helt op til 120 kvadratmeter fuldstændigt. Det betyder, at du kan gøre rent stort set overalt – fra enkelte rum til hele huset. Eller hvorfor ikke bilen, båden eller campingvognen? 

TILSLUT, OG START

Ozoneair Clean er nem at anvende. Alt, du skal gøre, er at tilslutte den til en standard stikkontakt og derefter angive rummets størrelse ved hjælp af skrueknappen. Derefter vises den passende behandlingstid på displayet. Så er det bare at starte den. 

RENGØRING I DYBDEN

Ozoneair Clean fjerner ikke kun dårlig lugt. Den fjerner også de mest almindelige skadelige stoffer i indendørs miljøer – for eksempel skimmel, allergener, bakterier og vira. Du får et klinisk rent og ekstra hygiejnisk miljø. Renser i dybden.  

  

Frågor och svar

Du bør gøre nogle forberedelser, inden du anvender Ozoneair:

· Åben skabe, garderober, skuffer og låger, så ozonet får ordentlig adgang til alle overflader og alle rum

· Hæng gerne tøj og tekstiler på et tøjstativ midt i rummet, så de kan blive frisket ordentligt op af ozonet

· Luk for udsugningsventiler i rummet, der skal behandles, så rummet bliver lufttæt

· Fjern dyr og planter fra rummet.

Når du anvender din Ozoneair, er det vigtigt at lade ozonet arbejde i et så lukket rum som muligt. Åben ikke døre eller vinduer, og gå ikke ind i rummet under behandlingen. Hverken mennesker eller dyr må være i rummet, da det er sundhedsskadeligt at indånde ozon. Vær også opmærksom på den karakteristiske skarpe lugt af ozon, hvis du opholder dig i et nærliggende rum. Det kan betyde, at der af en eller anden grund lækker ozon fra det lukkede rum. 

Ozoneair er meget nem at anvende. Alt, du skal gøre, er at tilslutte den til en standard stikkontakt og derefter angive rummets størrelse ved hjælp af skrueknappen. Derefter vises den passende behandlingstid på displayet.

Ozoneair er både et velafprøvet og sikkert produkt og desuden testet af tredjepart. Ozoneair er solgt i over 40.000 eksemplarer over hele Skandinavien og er blevet brugt til at rengøre mere end 800.000 rum. 

n. 

En almindelig luftrenser anvender ofte et filter til at rense den luft, som passerer gennem den. Ozoneair fylder i stedet det behandlede rum med ozon, som ikke blot renser luften, men også angriber kilden til de skadelige stoffer i luften. Derfor behøver Ozoneair kun at blive anvendt lejlighedsvis i nogle timer, mens en almindelig luftrenser skal anvendes hele tiden.

KØB OG PRØV-GARANTI

Lever Ozoneair ikke op til dine forventninger? Så er det blot at returnere den inden for 14 dage, så får du pengene tilbage.

Køb din Ozoneair i dag!

Menu