Clean

Hvad får dig til at rynke på næsen?

Kan du lugte noget, fjerner Ozoneair Clean det

Fjerner dårlig lugt

Det er svært at nå alle afkroge med almindelig rengøring. Ozoneair Clean fylder hele rummet med ozon og angriber dårlig lugt der, hvor den gemmer sig: under gulvet, inde i væggene, i stoffer og tekstiler.

Bins

Muggen lugt

Den mugne lugt i kældre og på lofter skyldes mikroorganismer i luften. Ozoneair angriber disse direkte.

Cafe

Skimmel

Skimmelsporer er usynlige for det menneskelige øje, hvilket gør skimmel svær at behandle. Ozoneair neutraliserer lugten på ingen tid.

Gym

Imprægnering

Imprægnerede byggematerialer kan give dårligt lugt, som sætter sig i tøj og tekstiler. Ozoneair fjerner lugten.

Living room

Røg

Sætter sig gerne i stof og på vægge. Men Ozoneair når ind i det mindste molekyle og neutraliserer luften fuldstændig.

Locker room

Brand

Røg fra brand irriterer både næse og hals, når den bliver hængende i vægge, møbler og tøj. Ozoneair nedbryder lugten til ufarlige partikler.

Locker room

Dyr

Kæledyr er dejlige, men deres lugt har en tendens til at blive hængende i møbler og tæpper. Ozoneair klarer til og med lugten af kattetis.

Mögelsporer är osynliga för det mänskliga ögat, vilket gör mögel svårt att behandla. Ozoneair neutraliserar lukten på nolltid.

Sätter sig gärna i tyg och på väggar. Men Ozoneair når in i minsta molekyl och neutraliserar lukten fullständigt.

Den unkna lukten i källare och på vindar, orsakas av mikroorganismer i luften. Ozoneair attackerar dessa direkt.

Brandrök irriterar både näsa och hals, när den stannar i väggar, möbler och tyg. Ozoneair bryter ner lukten till ofarliga partiklar

Impregnerat byggmaterial kan orsaka dålig lukt som sätter sig i kläder och textilier. Ozoneair tar bort lukten.

Husdjur är trevliga, men deras lukt har en tendens att dröja sig kvar i möbler och mattor. Ozoneair fixar till och med lukten av katturin.

ANGRIBER KILDEN TIL DEN DÅRLIGE LUGT

Det er meget almindeligt, at renseprodukter blot renser luften. Ozoneair Clean angriber selve kilden til lugten – mikroskopiske rester, der er dybt indlejret i vægge, lofter, sprækker og kroge. På den måde kommer lugten ikke tilbage.

OZONEAIR CLEAN KLARER ALT

Ozoneair nedbryder lugtens bestanddele på kemisk niveau. Så det spiller ingen rolle, hvilken type af lugt det er, eller hvor stærk den er. Princippet er enkelt: Hvis du kan lugte den, fjerner Ozoneair den.

ozongenerator sm du smidigt förflyttar mellan utrymmen

DIT BEDSTE SUPPLEMENT

Selvfølgelig kan du ikke stoppe med den almindelige rengøring, blot fordi du investerer i en Ozoneair Clean. Se den i stedet som et perfekt supplement, som sammen med støvsugning, aftørring med en fugtig klud osv. bidrager til et bedre og sundere miljø.

Spørgsmål og svar

Ozoneair virker mod alle typer af lugte, da den nedbryder de kulstofkæder, som opbygger de lugte, vores næse kan mærke. Som vi plejer at sige, hvis du kan lugte det, fjerner Ozoneair det!

Lugten forsvinder som regel fuldstændig. I nogle tilfælde aftager lugten, men den sidste rest forsvinder, når behandlingen gentages.

Ozoneair fjerner al lugten, som findes i rummet. Hvis lugten kommer igen, skal behandlingen gentages. Hvis du for eksempel har problemer med lugt i et sommerhus eller en campingvogn, så er det som regel nok at foretage behandlingen en gang hvert forår. Lugtene dukker op igen, når sådanne steder står uopvarmet med utilstrækkelig ventilation.

Ja, den kommer ind overalt. Ozoneair fylder hele rummet op med ozon. Det siver ind overalt, også i sprækker og kroge. Endda under gulvet, i væggene og loftet. Alle lugte, som du kan mærke, har kontakt med luften, og ozonet finder samme vej som luften for at fjerne lugten ved kilden.

a.

KØB OG PRØV-GARANTI

Lever Ozoneair ikke op til dine forventninger? Så er det blot at returnere den inden for 14 dage, så får du pengene tilbage.

Køb din Ozoneair i dag!

Menu