Om Ozoneair

Ozoneair er et svensk teknologivirksomhed med speciale i ozonrensning. Vores hovedkontor ligger i Luleå. Med innovativ teknologi producerer vi enkle og sikre rengøringsprodukter i høj kvalitet.

VORES HISTORIE

Vi hører ofte at vores produkter “Lyder for gode til at være sande!” og det forstår vi godt!

Med vores unikke Ozoneair-ozongenerator slipper du, ved et enkelt tryk på en knap, af med de sværeste lugte med et enkelt tryk på en knap. Det tager kun et par timer og så dufter dit hjem friskt igen.

Ozoneair er udviklet i Luleå, i Norrbotten. Vores hovedkontor er placeret på hovedkontoret på Handelsvägen i Luleå – og det var her i Norrbotten, at vores grundlægger Johan Lundberg fik sin idé. I mange år blev han irriteret over den typiske “sommerhuslugt” i familiens sommerhus i Luleå-skærgården. Familien prøvede alle mulige rengøringsmidler, men intet fungerede. Den mugne lugt blev hængende.

I samarbejde med forskere blev der bygget en prototype, der havde til formål at angribe skimmelsvamp og dårlig lugt ved hjælp af gaszon. Johan Lundbergs mål var at skabe et så simpelt og sikkert produkt, at privatpersoner uden forudgående kendskab til ozon kunne bruge det. Prototypen blev testet i Lundberg-familiens sommerhus, og den muggen lugt forsvandt for godt.

Ozoneair ozongenerator blev lanceret i januar 2018. I dag er Ozoneair en succes med over 30.000 tilfredse kunder.

Ozongenerator vinter berg

VORES VISION

Rent hus med smart og innovativ teknologi

Gasozonen (03) produceres af almindeligt ilt (02) i luften. Ingen kemikalier. Ozon har længe været benyttet til industo, blandt andet til at rense vand. Vores vision er, at privatpersoner kan bruge den effektive gaszon til sikker dekontaminering i deres hjem. Med Ozoneair-ozongeneratoren er visionen blevet en realitet. Hver dag hører vi fra vores kunder, at de har svært ved at komme af med dårlige lugte i hus, lejlighed, sommerhus, bil, campingvogn. Lugt, som de ikke kan få væk med udluftning og rengøring. Ozoneair fjerner lugtene én gang for alle.

Svensk innovation med global brug

Mere end 30.000 Ozoneair ozongeneratorer bruges i huse, lejligheder, hoteller, køretøjer og arbejdsflader i 20 forskellige lande. Ud over privatpersoner inkluderer vores kunder kommuner, amtsråd, myndigheder, politi, redningstjeneste og Uddannelsesstyrelsen.

30 000

Tilfredse kunder

500 000

Udførte behandlinger

5

Etablerede kontorer i Skandinavien