Om Ozoneair

Ozoneair er en svensk teknologi- og udviklingsvirksomhed, som har specialiseret sig inden for rengøring og rensning med brugen af bl.a. ozon. Hovedkontoret findes i Luleå, i det nordlige Sverige. Desuden er virksomheden aktiv med både en dansk og finsk afdeling, og et salgskontor i Norge. Vores fokus er klart: at producere rensningsprodukter af høj kvalitet, som er lette og fremforalt sikre at anvende, baseret på en innovativ teknologi.

I samarbejde med

Vores historie

Grundlægger Johan Lundberg blev frustreret over dårlig lugt i sin families sommerhus. I løbet af årene forsøgte de med mange forskellige rengøringsprodukter, som alle kom med store løfter. Intet virkede. Lugten forblev i huset.

I samarbejde med forskere ved Luleå Tekniske Universitet, hvor han selv studerede på det tidspunkt, skabte de et produkt designet til at angribe skimmelsvamp og dårlig lugt. Prototypen blev testet i Lundbergs ildelugtende sommerhus. Utroligt nok forsvandt lugten.

Produktet fungerede så godt, at det faktisk endte med finansiering fra blandt andet EU, blandt flere. Produktet er sidenhen kendt som Ozoneair.

Svensk innovation med
global anvendelse

  • Mere end 25.000 Ozoneair produkter anvendes i huse, lejligheder, hoteller, køretøjer, både og på arbejdspladser i 14 forskellige lande. Vores kunder omfatter 50+ kommuner, styrelser og myndigheder, politi og redningstjenester samt skolevæsenet og mange flere.

Nogle af vores kunder

Vores vision

Lundberg synes det er besynderligt, at der ikke er flere der har set fordelene ved ozon. “Det er 3000 gange mere effektivt end chlor og helt miljøvenligt”, siger han. Vores løsning er mindst lige så effektiv som traditionelle rengøringsteknologier, men uden anvendelse af kemikalier og giftstoffer. Resultatet er at Ozoneair ikke bare er 100% miljø sikkert, men faktisk mere effektivt end konventionelle rengøringsmetoder. 

 

Find os

  • Ozoneair AB

Ozoneair AB

Adresse

Handelsvägen 19 
973 45 Luleå, Sverige

Åbningstider

Mandag til fredag (08:00 – 17:00)

Telefon

78 70 25 30