Om Ozoneair

Om Ozoneair

Ozoneair er en svensk teknologivirksomhed med speciale i luftrensningsprodukter. Vores hovedkontor ligger i Luleå. Med innovativ teknologi og i tæt samarbejde med Luleå Tekniske Universitet og EU’s innovationsfond udvikler vi unikke rengøringsprodukter.

VORES HISTORIE

Ozoneair er udviklet i Luleå i Norrbotten. Vi, der arbejder med produktet, er placeret på hovedkontoret i Luleå – og det var her i Norrbotten, at vores grundlægger Johan Lundberg fik sin idé. I mange år var han irriteret over den typiske “sommerhuslugt” i familiens sommerhus i Luleå skærgård. Familien prøvede alle mulige rengøringsmidler, men intet virkede. Den muggen lugt forblev.

I samarbejde med forskere blev der bygget en prototype, der havde til formål at angribe skimmelsvamp og dårlig lugt ved hjælp af gassen ozon. Johan Lundbergs mål var at skabe et så enkelt og sikkert produkt, at privatpersoner uden forudgående viden kunne bruge det. Prototypen blev testet i familien Lundbergs sommerhus, og muggen lugt forsvandt for altid.

I dag tilbyder vi to modeller:  

Luftrenseren Ozoneair Purify som tager sig af forurenende stoffer og giver indeluften bedre forudsætninger for et godt helbred.

Lugtfjerner Ozoneair Clean som er et perfekt supplement til den sædvanlige rengøring og meget effektiv mod lugte forårsaget af fx skimmelsvamp.

I FORBINDELSE MED:

Vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med Luleå Tekniske Universitet og EU’s Innovationsfond.

Svensk innovation med global brug

Mere end 30.000 Ozoneair ozongeneratorer bruges i huse, lejligheder, hoteller, køretøjer og arbejdsflader i 20 forskellige lande. Ud over privatpersoner inkluderer vores kunder kommuner, amtsråd, myndigheder, politi, redningstjeneste og Uddannelsesstyrelsen.

+40 000

Tilfredse kunder

+800 000

Udførte behandlinger

Svensk

Udviklet i Sverige

Nogle af vores kunder

Menu