För företag

Purify

Designet efter nutidens krav til ren luft og virusfrie lokaler

Ingen tidskrævende montering, mobil og fleksibel

Arbejd samtidig med, at Purify arbejder

Ozoneair Purify har mange fordele for virksomhedsbrugere. Den fjerner 99,97 % af skadelige stoffer. Derudover kan dine medarbejdere være i rummet, samtidig med at Ozoneair Purify kører. Og så er den nem at installere – der er ikke behov for en elektriker.

alexandru-acea--WBYxmW4yuw-unsplash

Kontor/hjemmekontor

Purify destruerer en bred vifte af skadelige stoffer såsom vira, bakterier, skimmel, allergener og kemikalier. Lindrer symptomer hos allergikere og astmatikere ved at sørge for ren luft.

 

mche-lee-PC91Jm1DlWA-unsplash

Skoler/daginstitutioner

Der findes dårligt noget andet sted, hvor så mange mennesker er samlet på så lidt plads som i daginstitutioner og skoler. Derfor har vira og bakterier ofte gode vækstbetingelser her. Purify giver ren og sund luft.

.

georg-arthur-pflueger-TeWwYARfcM4-unsplash

Hjemmehjælp/ældreboliger

Ældre personer er ekstra følsomme over for infektioner. Purify sørger for et godt indendørs miljø ved at rense luften og overflader for vira og bakterier og reducere dårlig lugt.

Behandlingsrum 2

Sundhedsvæsenet

Lægekonsultationer, venteværelser og behandlingsrum er steder med mange vira og bakterier. Smitterisikoen er størst her. Slip let af med dårlig lugt, vira og bakterier, både i luften og på overflader, med vores Purify.

nathan-van-egmond-0IwypLLbHiA-unsplash

Hotel/konference

Høj værelsesbelægning og loungeområder, der altid er fyldt i højsæsonen, giver gode vækstbetingelser for vira og bakterier. Dine gæster vil derfor takke dig for ren luft og rene overflader!

 

LHF omklädning

Omklædningsrum/sportsfaciliteter

Der findes dårligt noget andet sted, hvor så mange mennesker er samlet på så lidt plads som i et omklædningsrum. Derfor har vira og bakterier ofte gode vækstbetingelser her. Sådan behøver det ikke være! Purify giver ren og sund luft, uanset hvor turbulent den er.

KØB OG PRØV-GARANTI

Lever Ozoneair ikke op til dine forventninger? Så er det blot at returnere den inden for 14 dage, så får du pengene tilbage.

LET INSTALLATION

Tid er penge. Ozoneair Purify er let at installere og bruge. Du behøver stort set bare at sætte ledningen i stikkontakten og starte den. Ozoneair Purify reducerer dårlig lugt – inklusive kemikalier og røg.

EFFEKTIV PÅ ALLE OVERFLADER

Ozoneair Purify rengør også overflader og ikke kun luften. Den fjerner vira og bakterier på skriveborde, tastaturer, computermus, kaffemaskiner, dørhåndtag osv. – alle potentielle smittespredere i kontormiljøer.

TUSINDVIS AF TILFREDSE KUNDER

Her er et udpluk af de virksomheder, som bruger vores produkter 

Menu