image
image
image
image
image
image
  • 5 års garanti
  • Prova 30 dagar riskfritt

Clean 60

I lager
4490:-

Clean 60 egner sig til større steder som store rum, krybekældre, kældre og lofter. Den renser afgrænsede områder på op til 60 m2.

  • Fuldautomatisk, indstil blot størrelsen på rummet, og tryk på start
  • Fjerner alle dårlige lugte (cigaretter, brand, hengemt lugt, skimmel osv.)
  • Neutraliserer skimmel, bakterier og vira

Du har sikkert haft problemer med dårlig lugt i kælderen eller sommerhuset. Kender du den lugt, der sætter sig i dit tøj og ikke helt forsvinder, uanset hvor meget du renser og lufter?

Det skyldes, at du simpelthen ikke kan komme til kilden til den dårlige lugt, der gemmer sig under gulvet, inde i væggene og i stoffer og tekstiler med traditionelle rengøringsmetoder.

Det er netop derfor, Ozoneair er udviklet til at rense i dybden. Ved at fylde hele rummet med ozon efterlades ingen flugtvej for dårlig lugt og skimmelsvamp. Ozoneair renser dybt inde i gulve, vægge, tøj og tekstiler for at fjerne de ildelugtende molekyler direkte.

Alt du skal gøre er at gå ind i rummet og trykke på startknappen, og Ozoneair steriliserer hele rummet inden for få timer – helt automatisk!

Ozoneair er din enkle, effektive og sikre måde at fjerne lugt og skimmelsvamp. I modsætning til andre stærke rengøringsmidler er ozon et naturligt desinfektionsmiddel, der ikke efterlader rester af skadelige kemikalier.

Så for at slippe af med dårlig lugt og skimmelsvamp for godt…
Klik hjem din Ozoneair i dag!

Kapacitet: 5 – 60 m2
Indgangsspænding: 220 – 240 V
Effekt: 55W
Størrelse: 29,0 x 28,0 x 17,0 cm
Vægt: 4,5 kg

Menu