Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Databeskyttelse er meget vigtigt for os hos Ozoneair, og vi ønsker at være åbne og gennemsigtige med vores håndtering af dine personlige data.

Vi har derfor en politik som danner grundlag for, hvordan dine personlige data behandles og beskyttes.

Hvem er den dataansvarlige for dine personlige data?

Det svenske selskab Ozoneair AB (“Ozoneair”) er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

Selskabsregister: Bolagsverket/Swedish Companies Registration Office. Selskabets registreringsnummer: 

Befuldmægtiget repræsentant: Johan Lundgren

Momsregistreringsnummer (Danmark): DK13043914

Hvor opbevarer vi dine oplysninger?

De oplysninger, vi indsamler fra dig, opbevares inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), men kan  overføres og behandles i et land uden for EØS. Al sådan overførsel af dine personlige data finder sted i overensstemmelse med gældende lovgivning.

For overførsler uden for EØS anvender Ozoneair kontraktmæssige klausuler af standardtype og beskyttelse af privatlivets fred som beskyttelse i lande uden en beslutning om et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau fra Europa-Kommissionen.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger kan deles internt i Ozoneair såvel som af tredjeparter i overensstemmelse med vores retningslinjer. Vi videregiver, sælger eller udveksler aldrig dine data til markedsføringsformål ved tredjeparter uden for Ozoneair. Oplysninger, der videregives til tredjeparter, bruges kun af os til, at levere vores tjenester til dig. Du finder de forskellige tredjeparter nedenfor.

På hvilket retsgrundlag behandles dataene?

Hver gang vi behandler personoplysninger indsmlet fra dig, informerer vi dig om, hvorvidt indberettelse af personoplysninger er lovbestemt eller obligatorisk for at indgå en aftale, og om det er obligatorisk at give personoplysningerne, samt de eventuelle konsekvenser herved, hvis du vælger at gøre det. Denne information er tilgængelig på vores hjemmeside (ozoneair.dk).

Hvad er dine rettigheder?

Ret til adgang:

Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt i de personoplysninger, vi har om dig. Du kan kontakte Ozoneair, som sender dig dine personlige oplysninger via e-mail.

Ret til dataportabilitet:

Hver gang Ozoneair behandler dine personoplysninger automatisk efter dit samtykke eller under en aftale, har du ret til at få en kopi af dine data i et struktureret og maskinlæsbart format overført til dig eller en anden part. Dette inkluderer kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Ret til berigtigelse:

Du har ret til at anmode om rettelse af dine personoplysninger, hvis de er forkerte, herunder retten til at supplere ufuldstændige personoplysninger.

Ret til sletning:

Du har til enhver tid ret til at slette alle personoplysninger, der behandles af Ozoneair, med undtagelse af følgende situationer:

# du har en løbende sag med kundeservice

# du har en løbende ordre, der endnu ikke er helt eller delvist afsendt

# du har en ubetalt gæld hos Ozoneair, uanset betalingsmetode

# du mistænkes for at have misbrugt vores tjenester i de sidste fire år

# din gæld er videresolgt til tredjeparter inden for de sidste tre år eller et år for afdøde kunder

# din låneansøgning er blevet afvist inden for de sidste tre måneder

# hvis du har foretaget et køb, gemmer vi dine personlige oplysninger i forbindelse med transaktionen til regnskabsmæssige formål

Din ret til at nægte behandlingen af 

Din ret til at nægte direkte markedsføring:

Du har ret til at afvise direkte markedsføring, herunder profilanalyser udført til direkte markedsføringsformål.

Du kan fravælge direkte markedsføring ved at:

# Følge instruktionerne i alle vores marketingsmails

# Kontakte Ozoneair direkte

Ret til begrænsning:

Du har ret til at kræve, at Ozoneair begrænser behandlingen af 

Hvis du modsætter dig behandlingen af 

Hvis du hævder, at dine personlige data er forkerte, skal Ozoneair begrænse al håndtering af disse data under den igangværende undersøgelse af,personoplysningernes korrekthed.

Hvis behandlingen af 

Hvis Ozoneair ikke længere har brug for personoplysningerne, men det er nødvendigt for dig at være i stand til at forsvare dig mod juridiske krav.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?

Vi tager databeskyttelse meget seriøst. Derfor har vi kundeservicemedarbejdere, som er specialiserede i at  håndtere dine spørgsmål vedrørende rettighederne anført ovenfor. Du kan altid skrive til kundeservice på kundservice@ozoneair.com

Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed:

Hvis du mener, at Ozoneair behandler dine personlige data forkert, kan du kontakte os på kundservice@ozoneair.com. Du har også ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.

Opdateringer af vores fortrolighedspolitik:

Vi vil muligvis opdatere vores fortrolighedspolitik. Den seneste version af fortrolighedspolitikken er altid tilgængelig på vores hjemmeside. Vi underretter dig om væsentlige ændringer i fortrolighedspolitikken, såsom formålet med brugen af 

KØB ONLINE

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

Vi bruger dine personlige oplysninger til, at håndtere dit køb online hos Ozoneair.  Dette sker under behandling af  dine ordrer og returnering via vores onlinetjenester, ved leveringsmeddelser eller i tilfælde af problemer med leveringen af ​​dine varer.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at håndtere dine betalinger.

Vi bruger også dine oplysninger til at håndtere klager og garanti-spørgsmål vedrørende produkter.

Dine personlige oplysninger bruges til at identificere dig, til at bekræfte at du har den lovbestemte minimumsalder til foretagelse af køb online samt, til at bekræfte din adresse med eksterne partnere.

Vi vil tilbyde dig forskellige betalingsmuligheder og foretager en analyse af, hvilke betalingsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Hvilke typer personlig data håndterer vi?

Vi håndterer følgende  personoplysninger

# kontaktoplysninger såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer

# betalingsoplysninger og betalingshistorik

# kreditoplysninger

# ordreinformation

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

De personoplysninger som videregives til tredjeparter, bruges kun til at levere dig de ovennævnte tjenester, så virksomheder kan bekræfte din adresse, kommunikationsselskaber kan sende dig ordrebekræftelse og til lager- og distributionsselskaber i forbindelse med levering af din bestilling. Betalingsudbydere bruger dem til håndtering af din betaling og kreditoplysningsvirksomheder til identitets- og kreditkontrol samt til inkassobureauer.

Bemærk, at mange af disse virksomheder har en uafhængig ret eller forpligtelse til at behandle dine personlige data. Primære modtagere af dine personlige data er: Klarna, Schenker, PostNord, Televox, Unifaun

På hvilket juridisk grundlag behandles dine personoplysninger?

Behandling af dine personlige data er nødvendig for at Ozoneair kan udbyde tjenesten og levere din ordre til dig.

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger?

Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra det sidste køb hos Ozoneair. Derudover opbevarer vi oplysninger i overensstemmelse med gældende regnskabslovgivning.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?

Vi tager beskyttelse af personoplysninger meget alvorligt og derfor kan du altid henvende dig til vores kundeservice med spørgsmål angående ovennævnte rettigheder. Du kan skrive til kundeservice på: kundservice@ozoneair.com

Automatiseret beslutningstagning

Når du ansøger om kredit som betalingsmetode, håndterer Klarna denne proces. Ozoneair gennemfører således iingen automatiseret beslutning vedrørende dette. Kontakt Klarna Bank AB for mere information

Direkte markedsføring

Hvorfor bruger vi dine personlige oplysninger?

Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig markedsføringstilbud, undersøgelser og invitationer via e-mail, sms, telefonopkald, breve og mobile push-notifikationer.

For at optimere din oplevelse med Ozoneair giver vi dig relevante oplysninger, anbefaler produkter, sender påmindelser om varer tilbage i din indkøbskurv og sender personlige tilbud. Alle disse tjenester er baseret på dine tidligere køb, hvad du har klikket på, positioneringsdata og information, som du har delt med os.

Hvilke typer personlige data håndterer vi?

Vi håndterer følgende kategorier af personoplysninger

# kontaktoplysninger, såsom e-mail, telefonnummer og postnummer

# navn

# adresse

# alder

# købshistorik

# navigation og klik på siden

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Data videresendt til tredjepart bruges kun til at levere ovennævnte service til mediebureauer og til teknologileverandører for distribution af fysisk og digital direkte markedsføring.

Vi videregiver, sælger eller udveksler aldrig dine data til markedsføringsformål til tredjeparter uden for Ozoneair.

På hvilket juridisk grundlag behandles dine personoplysninger?

Behandlingen af 

Din ret til at trække dit samtykke tilbage:

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke om behandling af personoplysninger tilbage og til at nægte direkte markedsføring.

Hvis du gør det, kan Ozoneiar ikke sende dig yderligere tilbud i form af direkte markedsføring eller information, baseret på dit samtykke.

Du kan fravælge direkte markedsføring ved at:

Følge instruktionerne i alle vores markedsføringsmails.

# Ved at kontakte Ozonairs kundeservice

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger?

Vi gemmer dine oplysninger til direkte markedsføringsformål, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Hvad angår markedsføring via e-mail, betragter vi dig som en inaktiv kunde, hvis du inden for det sidste år, ikke har åbnet mails fra os. Derefter slettes dine personlige oplysninger.

KUNDE SERVICE

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

Vi bruger dine personlige oplysninger til at håndtere forespørgsler fra dig, håndtere klager og garanti-spørgsmål vedrørende produkter, samt teknisk support via e-mail, chatfunktion, telefon og sociale medier. Vi kan også kontakte dig, hvis der er et problem med din ordre.

Hvilke typer personlige data håndterer vi?

Vi behandler følgende oplysninger om dig:

# kontaktoplysninger såsom navn, adresse og telefonnummer

# fødselsdato

# betalingsoplysninger og betalingshistorik

# kreditoplysninger

# ordreinformation

# al korrespondance i sagen

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Data sendt til tredjepart bruges kun til at levere de tjenester, der er anført ovenfor.

På hvilket juridisk grundlag behandles dine personoplysninger?

Behandlingen af 

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger vedrørende telefon, e-mails og sagsbehandling i 2 år og om nødvendigt længere, for eksempel i tilfælde af klager. Derudover behandler vi dine oplysninger længere i overensstemmelse med regnskabsloven.

Du har ret til at nægte behandlingen af 

KONKURRENCER

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine oplysninger, når du deltager i vores konkurrencer. Dine personlige oplysninger bruges til at gøre det muligt for Ozoneair at kontakte deltagerne om konkurrencen, før og efter en begivenhed, til at identificere deltagerne, til at bekræfte deltagernes alder, til at kontakte vinderne, og til at sende og følge op på forsendelser.

Hvilke typer personlige data håndterer vi?

Vi håndterer følgende personoplysninger:

# kontaktoplysninger såsom navn, e-mail og telefonnummer

# alder

# information indsendt til konkurrencen

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Data sendt til tredjepart bruges kun til at levere ovennævnte tjenester til transportvirksomheder, for levering af priser.

På hvilket juridisk grundlag behandles dine personoplysninger?

Behandlingen af 

Din ret til at trække dit samtykke tilbage:

Du har til enhver tid ret til, at trække dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage. Hvis du gør det, kan Ozoneair ikke levere de ovennævnte tjenester til dig.

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger?

Vi gemmer dine personoplysninger i 3 måneder efter konkurrencens afslutning.

Hvis et produkt, der er dækket af produktgarantien, er inkluderet i konkurrencen, og dette kommer i din besiddelse, behandler vi dine oplysninger på samme måde som var det et køb.

Hvis du på tidspunktet for konkurrencen giver dit samtykke til at bruge oplysningerne til markedsføringsformål, gemmes oplysningerne, indtil du trækker dette tilbage.

UDVIKLING OG FORBEDRING

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

Vi bruger oplysningerne til at evaluere, udvikle og forbedre vores tjenester, produkter og systemer. Til dette formål analyserer vi ikke dine data på individuelt niveau, men al behandling foretages på baggrund af pseudonymiserede data.

Det inkluderer analyse for at gøre vores tjenester mere brugervenlige, såsom tilpasning af brugergrænsefladen for at lette informationsstrømmen eller for at fremhæve funktioner, der ofte bruges af vores kunder i vores digitale kanaler, og for at forbedre it-systemer for at øge sikkerheden for vores besøgende og kunder generelt.

Analyserne bruges også til at udvikle og forbedre strømmen af varer ved at beregne indkøb, varebeholdninger og leverancer, såvel som vores ressourcekapacitet fra et bæredygtighedsperspektiv ved at strømline indkøbsprocesser og planlægge leverancer.

Desuden bruger vi oplysningerne til at kunne planlægge etableringen af 

Hvilke typer personlige data håndterer vi?

Vi håndterer følgende kategorier af personlige oplysninger, hvis du har valgt at give dem til os:

# kundenummer

# fødselsdato

# køn

# land

# brugerindstillinger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger, hvis du har foretaget et køb:

# ordrehistorik

# leveringsinformation

# betalingshistorik

Vi behandler også følgende kategorier af personoplysninger, som er knyttet til cookies:

# klikhistorik

# besøg og surf historik

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Oplysninger, der videregives til tredjeparter, bruges kun af os til at levere de tjenester, der er anført ovenfor. Vi bruger webanalysevirksomheder til at analysere vores kunders online adfærd på et generelt niveau.

På hvilket juridisk grundlag behandles dine personoplysninger?

Behandlingen af 

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger?

Vi gemmer dine oplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage, men mindst 5 år fra købstidspunktet i overensstemmelse med vores produktgaranti. Hvis du har handlet hos os flere gange, tælles det fra det seneste køb. Derudover opbevarer vi dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende regnskabslovgivning.

Din ret til at nægte behandling af dine data:

Du har ret til at nægte behandlingen af 

FORPLIGTELSER I HENHOLD TIL LOVEN

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

Vi bruger dine personlige oplysninger til at opfylde lovkrav, ved rets – og myndighedsafgørelser. Det inkluderer brugen af dine personlige oplysninger til at indsamle og kontrollere regnskabsoplysninger for overholdelse af regnskabsreglerne.

Hvilke typer personlige data håndterer vi?

Vi håndterer følgende typer personlige data

# kundenummer

# ordrenummer

# navn

# adresse

# beløb

# overføringskonto

# overførselsdato

“Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Dine oplysninger vil blive delt af Ozoneair med eksterne regnskabsfirmaer, samt relevante offentlige institutioner og lignende organisationer, med henblik på at overholde gældende lovgivning. Vi deler dine personlige oplysninger medde IT-virksomheder, som leverer vores regnskabsløsninger.

På hvilket juridisk grundlag behandles dine personoplysninger?

Behandlingen af 

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger?

Vi gemmer dine oplysninger i overensstemmelse med regnskabsreglerne i dit land.

Menu