Hvilken ozongenerator passer til dine behov?

Ozoneair ozongenerator GO

Ozoneair GO

2990 DKK

Egnet til:

Biler, både, campingvogne og mindre rum

Kapacitet

Kapacitet

30 m²

Behandlingstid

Behandlingstid

4 timer

Fuldt automatisk

Fuldt automatisk

Oscillerende intervaller

Oscillerende intervaller

Levetid

4000 driftstimer

Genopfyldelig

Genopfyldelig

Ozoneair ozongenerator plus
Bedst sælgende

Ozoneair PLUS

4490 DKK

Egnet til:

Mellemstore værelser, mindre huse og lejligheder

Kapacitet

Kapacitet

60 m²

Behandlingstid

Behandlingstid

2 timer

Fuldt automatisk

Fuldt automatisk

Oscillerende intervaller

Oscillerende intervaller

Levetid

4000 driftstimer

Genopfyldelig

Genopfyldelig

Ozoneair ozongenerator pro

Ozoneair PRO

5990 DKK

Egnet til:

Hele huse/lejligheder og kommerciel brug

Kapacitet

Kapacitet

120 m²

Behandlingstid

Behandlingstid

2 timer

Fuldt automatisk

Fuldt automatisk

Oscillerende intervaller

Oscillerende intervaller

Levetid

4000 driftstimer

Genopfyldelig

Genopfyldelig

Over 30.000 solgt

30 dages åbent køb

5 års garanti

4 GRUNDE TIL AT VÆLGE OZONEAIR

Ozoneair ozongenerator plus

OSCILLERENDE INTERVALLER

En unik teknologi der justerer mængden af ​ozon, den samlede behandlingstid -og intervaller, for at få at eliminere lugt og forhindre skader, der ellers kan opstå som følge af for høj ozonkoncentration i lokalet.

FULDT AUTOMATISK

Ozoneair arbejder på autopilot. Alt du skal gøre er, at angive størrelsen på det rum du vil rengøre, og et behandlingsprogram skræddersyet med det helt rigtige tidsinterval og intensitet påbegyndes.

Ozoneair ozongenerator plus

BESTSELLER

Ozoneair er det bedst sælgende ozon-produkt til luftrensning. Produktet er solgt i over 30.000 eksemplarer til kunder i Skandinavien og er blevet brugt til mere end 500.000 behandlinger.

TESTET

Ozoneair er et velprøvet produkt, der også anvendes indenfo kommercielt i busser, tog, hotelværelser og ejendomme.Overvejer du at købe en ozongenerator?

Overvejer du, at købe en ozongenerator til at rense luften og slippe af med dårlig lugt? Vi sælger flere forskellige varianter. Men hvordan adskiller de sig, og hvad afgør, om en ozongenerator giver gode resultater og er sikker at anvende? Det får du en guide til her.

Ozongenerator vs. luftrenser

Mange mennesker forveksler ozongeneratorer med luftrensere, men det er to helt forskellige produkter.

En luftrenser har normalt et filter til opsamling af partikler (for eksempel fra pollen eller luftforurenende stoffer) og det skal være tændt kontinuerligt for at kunne rense luften.

En ozongenerator bruges lejlighedsvis. Det renser rummet i dybden ved hjælp af gasozon. Ozongeneratoren Ozoneair fjerner dårlig lugt, skimmelsporer, bakterier, allergener og andre skadelige mikroorganismer på få timer. Det eliminerer også genstridig lugt på overflader og materialer. Du slipper for dårlig lugt som skimmel, røg og urinlugt. Normalt er en behandling nok, men nogle gange kan det være nødvendigt at gentage behandlingen en eller to gange yderligere.

Fordele ved Ozoneair:

Om ozongeneratorer

Ozon er en gas kaldet aktiv ilt. Molekylet består af tre iltatomer og er et stærkt oxidationsmiddel. Når ozon kommer i kontakt med de molekyler, der forårsager dårlig lugt, oxideres de og lugtene forsvinder. Ozonen ødelægger også bakterievæggene og skimmelsporer, så de stopper deres reproduktion. Ozonmolekyler, der ikke oxiderer, nedbrydes naturligt til ilt.

Gasozonen kan produceres på forskellige måder. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan ozon produceres i ozongeneratoren. Selvom generatoren er effektiv, kan den efterlade sundhedsskadelige rester.

Forskellige metoder til produktion af ozon:

Ultraviolet lys

UV-lys med en bestemt bølgelængde kan bruges til at producere ozon. Disse ozonniveauer er dog meget lave og er normalt kun effektive, hvis de bruges kontinuerligt. Metoden fungerer bedst i skraldelokaler, på offentlige toiletter og andre steder, hvor du kun opholder dig i korte perioder.

+ God til kontinuerlig luftrensning.
+ Danner ikke skadelige rester.
– Ikke høje nok niveauer af ozon til at have nogen effekt på bakterier, skimmelsporer, vira og allergener samt svær lugt, som har sat sig fast på overflader og materialer.

Koronaudledning

En såkaldt koronaudledning omdanner ilt (O2) til ozon (O3). Oxygenet passerer gennem et elektrisk felt, der deler ilten i diooxygen, som derefter binder sig til ilten i luften for at danne ozon.

Der findes to forskellige typer koronaudledninger, der anvendes i ozongeneratorer: højfrekvens og lavfrekvens.

Højfrekvent koronaudladning
Der produceres store mængder ozon, men samtidig dannes der restprodukter, som kan være skadelige.

+ Tilstrækkelige niveauer af ozon til at påvirke svær lugt, skimmelsporer, bakterier, vira og allergener.
– Kan danne skadelige rester, såsom svovlsyre og nitrogenoxid, som er sundhedsskadelige i for store mængder. De resterende produkter kan også beskadige materialer i lokalet.
– Ozongeneratoren har en begrænset levetid, i mange tilfælde så lave som 200 timer.

– Kan ikke bruges kontinuerligt.

Ozoneair
Der produceres store mængder ozon uden restprodukter. Ozoneair bruger en unik teknologi, hvor et stort område bruges til svagere udledninger. På denne måde produceres ren ozon uden skadelige rester. Dette medfører også længere levetid og mere stabil drift.

+ Tilstrækkeligt høje niveauer af ozon til at påvirke svær lugt, skimmelsporer, bakterier, vira og allergener.
+ Danner ikke skadelige rester. Metoden er skånsom mod materialer i det rum, der renses.
+ Du kan bruge din Ozoneair til ca. 1000 behandlinger (og derefter fylde den op).
+ Behandlingstiden er normalt 2-4 timer pr. lokale. Derefter kan du fortsætte behandlingen i andre områder. Ozoneair kan bruges kontinuerligt i op til 12 timer.

Den rigtige mængde ozon udledt på det rigtige tidspunkt ,er nøglen til et godt resultat. Det er også afgørende at undgå skader på plast, gummi, elektronik og andre materialer.

Sådan fungerer de fleste konventionelle ozongeneratorer

En konventionel ozongenerator udleder mest ozon tættest på apparatet og fungerer kun i kort tid. Det høje indhold af ozon omkring apparatet medfører en større risiko for materialeskader. Desuden er du ofte nødt til at gentage behandlingen, fordi mange lugtproblemer kræver en længere behandlingsperiode.

Sådan fungerer Ozoneair

Ozoneair ozongenerator bruger en unik og selvudviklet kontrolteknologi, for optimal kontrol