Advarsel: det her kan ske, hvis dit hus døjer med skimmelsvamp

skadet bygning og trist person

Advarsel: det her kan ske, hvis dit hus døjer med skimmelsvamp

Bor du i hus, ejer du et sommerhus eller har du bilen stående i garage? Det er let tilegne sig skimmel – noget som kan vise sig at blive ganske dyrt.
Nu findes der en smart gadget som forebygger problemet.

Interesseret? Kontakt Ozoneair på: 0771-366 366

Ofte er det lokaler som længe har stået ubrugt og aflukket, som døjer med skimmel. Dårlig ventilation i kombination med svag eller ingen opvarmning over vinteren, skaber ideelle forhold for mikroorganismer som svampesporer og bakterier. Problemet er at skimmelsvamp spreder sig hurtigt ved hjælp af sporer, som ikke kan ses med det blotte øje. Er man uheldig kan det sprede sig til hele huset.

Foruden misfarvede overflader i det påvirkede område, så opbygges der også en ubehagelig, jordagtig lugt som kan være svær at få fjernet.
Døjer du med skimmelsvamp? Læs mere om Ozoneair her

Sundhedsfare
Den som befinder sig i et “skimmelhus” kan hurtigt føle sig utilpas og træt, samt komme til at døje med hovedpine. Børn kan udvikle astma og allergier.

Bliver man i dette miljø i lang tid, er det ikke bare fysiske problemer man kan få, men også ens humør og psykiske velvære kan blive påvirket.
Derfor er mange desperate efter at finde en løsning, som kan afhjælpe problemet så hurtigt som muligt – eller endnu bedre, en metode til at forebygge skimmelangreb o.l., så problemerne aldrig opstår.

Er du bange for at skulle døjes med skimmel? Her bestiller du din Ozoneair

Men det er ikke altid let. Svampesporer befinder sig gerne i sprækker og revner, og kan være svære at fjerne. Det eneste der nogle gange kan få fat i det, er stærke kemikalier, som ofte også er miljøskadelige. Hvis ikke man vælger denne tilgang, kan det være man vælger at bestille et rengøringsfirma, som ikke altid er billigt.

Miljøkrav var drivkraften
Alt det var problemer som kemiingeniør Håkon Slettemo ville bekæmpe, da han med-grundlagde Ozoneair for ca. 4 år siden.
– -Jeg havde fremfor alt tre krav: at det skulle være miljøvenligt, at det skulle være nemmere at benytte end andre luftrensere og at jeg skulle have lyst til at bruge produktet.
Løsningen blev Ozoneair som opfylder alle de krav. Generatoren er så miljøvenlig som den kan blive, eftersom den ikke kræver nogle kemikallier og faktisk kun anvender luften som vi indånder, siger han.

Ozoneair er et helt naturligt og miljøvenligt alternativ til at få bugt med med både skimmelsvamp og dårlig lugt. Ozonet nedbryder svampesporer, uden anvendelse af rengøringsmidler.
– Eftersom generatoren omdanner ilten i luften til ozon, kan man nå ned i de mindste sprækker og andre svært tilgængelige steder, siger Johan Lundberg, den anden grundlægger af Ozoneair.

“Som en naturkraft”
Generatoren skal bare igangsættes og så kan man forlade området, mens den fjerner mikroorganismer helt automatisk, på bare et par timer. Derefter lader man rummet stå i et par timer, så al ozon kan gendannes til almindelige ilt igen.

Johan Lundberg fortæller at luften er frisk og ren i lokalet, når træder ind efter en behandling.
– Selv om det lyder som ren magi, er det det faktisk ikke. Ozonet gør nøjagtigt det samme i naturen. Derfor er det også helt miljøvenligt. Det er som en naturkraft der mikroorganismer og dårlig lugt, uden at du behøver at svede for det. Bare slut den til stikkontakten og start processen, sværere er det ikke.

Ozoneair produkter

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Find ud af hvilket Ozoneair produkt der passer til lige netop dine behov. Alle produkterne er nemme at betjene og er sikre og effektive at bruge. Læs mere om dem alle her.

Pige og far giver high five

Typiske spørgsmål og svar

Forhandles Ozoneair i butikker? Tager mad skade? Skal der luftes ud efter behandling? Er ozonbehandling farlig?
Læs her og få svar på dine spørgsmål.