En smart gadget til at fjerne skimmel – helt uden kemikalier

skimmel bag møbel og pige i åbent vindue

En smart gadget til at fjerne skimmel – helt uden kemikalier

Bor du i et hus med kælder eller krybe grund? Så er der en stor risiko for at du døjer med ubehagelig lugt, jordbakterier eller skimmelsvamp. Problemet indebærer ikke bare et uønsket miljø at være i – det kan sågar være sundhedsskadeligt.
– Med Ozoneair slipper du for al dårlig lugt og skimmel på bare nogle timer, siger Johan Lundberg, grundlægger.

Interesseret? Kontakt Ozoneair  på: 0771-366 366

Bliver du budt velkommen af en ubehagelig indelukket lugt, måske en lugt af et skimmelangreb, når du kommer hjem efter ferien? Så er du ikke den eneste – over 30 procent af alle svenske huse med kælder eller krybe grund, døjer med skimmel og jordbakterier.
– Mange af dem der har disse problemer, er desperate efter at finde en hurtig løsning og ser sig om efter forskellige muligheder. Når de har testet vores produkt bliver de overraskede over hvor enkelt det er at anvende – og at de slipper af med problemet, på bare nogle timer, siger Johan Lundberg, manden bag den smarte løsning.

Vil du vide mere om Ozoneair? Klik her

Omdanner ilt til ozon
Ozon besidder den unikke styrke at den kan afskaffe lugt og skimmelsvamp, ved hjælp af iltatomer. Ozon er et molekyle, som består af tre iltatomer (O3). Almindelig ilt, kendes ved at det kun består af to af disse atomer (O2). Det tredje iltatom kan løsnes fra ozonmolekylet og forbindes med andre molekyler, hvorved det ændrer deres kemiske sammensætning. Det er dette der er med til at eliminere både lugt, bakterier og skimmelsvamp.

 

Ozoneair fungerer ved at elektriske udladninger fremkaldes når ilt passerer gennem den. Dette gør at ilten omdannes til ozon – som altså har de nødvendige egenskaber til at bekæmpe dårlig lugt. Alt du som forbruger skal gøre, er at tilkoble noget strøm og indstille rummets størrelse, så klarer maskinen resten helt automatisk.

Fri for kemikalier
Eftersom produktet er baseret på principper fra naturen, er Ozoneairs miljøpåvirkning ikke bare principielt nul – den er med sit kemikaliefrie indhold også et fornuftigt valg for dig som forbruger.
– -Vi har lånt kemi fra naturen, i stedet for at anvende potentielt skadelige kemikalier. Der findes ikke noget lignende vores innovative teknologi på markedet i dag, siger Johan Lundberg.

Sådan her fungerer Ozoneair

På trods af at produktet kun har været tilgængeligt i lidt over 4 år, beretter Johan at det er blevet positivt modtaget, og har oplevet en stor gennemslagskraft.
– -At befinde sig i et skimmelramt hus i længere tid, kan ikke bare give fysiske problemer, det kan også påvirke én rent mentalt – da det kan være en stressfaktor. Langt størstedelen af vores kunder er tilfredse med resultatet fra Ozoneair, og vi stoler nok på vores produkt til at tilbyde en prøveperiode på to uger. Er man ikke tilfreds kan man sende den retur – og indtil videre er det meget få der har gjort det. Det er vi ret stolte over.

FAKTA: Det her er Ozoneair
Naturen fjerner alle mulige former for mikroorganismer og dårlig lugt på egen hånd, ved brugen af ozon (O3). Eftersom rum indendørs ikke bliver udsat for samme mængde af ozon, er de mere tilbøjelige til at blive udsat for uønsket lugt og skimmelsvamp. Ozoneair® omdanner ilten i rummet til ozon. Denne ozon angriber dårlig lugt og skimmel – på samme måde som det gør i naturen. Gennem den naturlige proces omdannes ozon også hurtigt tilbage til almindelig ilt, og efterlader frisk og ren luft i rummet.

Læs mere om hvordan Ozoneair fungerer og bestil dit eksemplar her 

Ozoneair produkter

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Find ud af hvilket Ozoneair produkt der passer til lige netop dine behov. Alle produkterne er nemme at betjene og er sikre og effektive at bruge. Læs mere om dem alle her.

Pige og far giver high five

Typiske spørgsmål og svar

Forhandles Ozoneair i butikker? Tager mad skade? Skal der luftes ud efter behandling? Er ozonbehandling farlig?
Læs her og få svar på dine spørgsmål.