Sådan her slipper du for stanken i din bil, båd eller lejlighed

rygning i bil

Sådan her slipper du for stanken i din bil, båd eller lejlighed

Et indestængt rum, cigaretlugt i væggene eller en hvalpe ulykke på måtten. Nu findes et unikt produkt som hjælper dig med at eliminere dårlig lugt – uanset kilden.
– Ozon er et af de mest effektive rensningsmidler, siger Johan Lundberg, grundlægger af Ozoneair.

Interesseret? Kontakt Ozoneair på: 0771-366 366

Har du forsøgt at lufte ud i sommerhuset efter en lang vinter, rense dit kontor efter et skimmelangreb eller bare rengjort lejligheden, efter den nye hundehvalp er flyttet ind? Så har du sikkert opdaget, hvor besværligt det kan være, at fjerne en uønsket lugt.
– At bo i et hjem med dårlig lugt er ikke bare træls – findes der skimmelsvamp kan det sågar være farligt for helbredet. Bakterier og virus kan bidrage til smittespredning, hvorfor det er vigtigt at gøre noget ved problemet, siger Johan Lundberg.

Han er en af grundlæggerne af virksomheden Ozoneair, som står bag det populære produkt af samme navn. Ozoneair fjerner dårlig lugt, neutraliserer skimmel og bekæmper både bakterier og virus – alt sammen på ganske få timer.

Har du brug for hjælp? Læs mere om Ozoneair her

 

“Et uovertruffent rengøringsmiddel”
Ozon er et meget effektivt og naturligt valg til at fjerne lugt. Det nedbryder kulstofforbindelser og bekæmper svampesporer, bakterier og andre mikroorganismer. Det er ideelt til rengøring af diverse områder for lugtgener – f.eks. hvis skraldespanden står i garagen, bilen er blevet udsat for rygning eller hvis katten har tisset på gulvet i stuen.
– Ozon trænger ind i sprækker og kroge hvor mikroorganismer og skimmelsporer kan gemme sig fra alm. rengøringsmidler. Det gør Ozoneair mere effektiv end de fleste alternativer. Alt fra gulv til loft kan behandles – inklusiv garderober, møbler, tæpper og gardiner, siger Johan.

Ubehagelig lugt og fugtigt miljø går ofte hånd i hånd. Et lokale som længe har været indelukket kan bidrage til, at man bliver træt og får hovedpine. Hvis lokalet lugter dårligt, findes der oftest mikroorganismer, virus og levende sporer fra skimmelsvamp i luften.
– Dårlig luft kan være en direkte sundhedsfare – cigaretrøg kan udløse allergiske reaktioner og skimmelsvamp inde i huset er en kendt helbredsrisiko, som bliver ved med at spredes, hvis ikke man gøre noget ved problemet. Heldigvis kan Ozoneair nedbryde det til ufarlige emner.

Omdanner ilt til ozon
Ozon besidder den unikke styrke at den kan afskaffe lugt og skimmelsvamp, ved hjælp af iltatomer. Ozon er et molekyle, som består af tre iltatomer (O3). Almindelig ilt, kendes ved at det kun består af to af disse atomer (O2). Det tredje iltatom kan løsnes fra ozonmolekylet og forbindes med andre molekyler, hvorved det ændrer deres kemiske sammensætning. Det er dette der er med til at eliminere både lugt, bakterier og skimmelsvamp.

Ozoneair fungerer ved at elektriske udladninger fremkaldes når ilt passerer gennem den. Dette gør at ilten omdannes til ozon – som altså har de nødvendige egenskaber til at bekæmpe dårlig lugt. Alt du som forbruger skal gøre, er at tilkoble noget strøm og indstille rummets størrelse, så klarer maskinen resten helt automatisk.
– Ozoneair er 100 procent sikker – ozon er jo naturens egen rensemiddel. Ingen kemikalier eller gift tilføres under behandlingen, og stort set alle vores kunder er mere end tilfredse, siger Johan Lundberg.
Man skal ikke indånde store mængder ozon – men da rensningsprocessen foregår helt automatisk, kan man nemt forlade området og lave noget andet imens. Derved er brugen af ozon mere sikker, end f.eks. rengøringsmidler med chlor, da disse frigiver dampe som kan skade lungerne.

Se hvilken generator der passer til dine behov her 

Ozoneair produkter

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Find ud af hvilket Ozoneair produkt der passer til lige netop dine behov. Alle produkterne er nemme at betjene og er sikre og effektive at bruge. Læs mere om dem alle her.

Pige og far giver high five

Typiske spørgsmål og svar

Forhandles Ozoneair i butikker? Tager mad skade? Skal der luftes ud efter behandling? Er ozonbehandling farlig?
Læs her og få svar på dine spørgsmål.