Endelig slap han af med skimmelsvampen

skimmelramt hus

Endelig slap han af med skimmelsvampen

Det lugter ilde, det kan være skadeligt for dig – og koste mange penge hvis det leder til fugtskader. Mange huse er årligt udsat for skimmelsvamp, men der findes en enkelt metode til at slippe for problemet.
– Lugten i huset forsvandt på kort tid, siger Roger Johnsson, 42.

Interesseret? Kontakt Ozoneair på: 0771-366 366

Roger Johnsson er 42 år og arbejder som forsker ved Luleå Tekniske Universitet. Da han for et par år siden renoverede sit hus, opdagede han skimmelsvamp.
– Da jeg begyndte at rive ting ned, opdagede jeg at det var sort bag væggene. Det lugtede ilde og jeg indså at det var skimmelsvamp – men på trods af at jeg smed alt ud, sad lugten stadig i konstruktionen, siger han.

Et ud af tre huse i Sverige døjer med skimmelsvamp og stanken kan være svær at slippe af med. Det uanset hvor meget der luftes ud eller skrubbes med chlor og andre skadelige kemikalier. Flere og flere opdager Ozoneair, som på nogle timer hjælper dig med at blive fri for lugtgener, og dermed skaber et sundt og rart indeklima, helt uden giftige kemikalier.

“Uskadeliggør bakterier”
Johan Lundberg er en af virksomhedens grundlæggere. Han beretter at Ozoneair anvender en helt naturlig proces, til at eliminere uønsket lugt.
– Du har formodentlig selv tænkt på at luften efter et tordenvejr er specielt ren og frisk – det skyldes at der dannes større mængder ozon, som renser den. Det er samme princip Ozoneair anvender. Processen er enkel; du tilslutter generatoren i en stikkontakt og efterlader den i rummet, med de rette indstillinger. Efter nogle timer er al lugt væk, skimmelsvamp bekæmpet og de skadelige bakterier uskadeliggjort, siger han.

For at finde en god metode til at fjerne lugten efter skimmelsvampen i sit nyrenoverede hus, søgte Roger Johnsson på nettet. Her faldt han over Ozoneair, som han besluttede sig for at prøve. Et par dage senere var hans hus helt fri for lugt og alskens ubehagelige elementer.
– Jeg har ikke opdaget nogen lugt siden jeg brugte min ozongenerator fra Ozoneair – den gamle lugt forsvandt hurtigt, og det er nu rart at tænke på, at renoveringen kunne gennemføres uden at skadelige partikler blev videreført i det nye arbejde.

Ozoneair produkter

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Find ud af hvilket Ozoneair produkt der passer til lige netop dine behov. Alle produkterne er nemme at betjene og er sikre og effektive at bruge. Læs mere om dem alle her.

Pige og far giver high five

Typiske spørgsmål og svar

Forhandles Ozoneair i butikker? Tager mad skade? Skal der luftes ud efter behandling? Er ozonbehandling farlig?
Læs her og få svar på dine spørgsmål.