Mirakel maskinen kan redde dig fra skimmel – her er folks besyv

skimmelsvamp i hjørnet

Mirakel maskinen kan redde dig fra skimmel – her er folks besyv

Du kender sikkert lugten af katten der har misset kattebakken, den gennemtrængende lugt af skimmel fra kælderen eller stanken af røg i et gammelt hus.
Nu får flere og flere øjnene op for den mirakuløse maskine der kan fjerne lugt – og skimmelsvamp – helt naturligt.
– Wow, hvor effektivt! Troede aldrig at jeg skulle få bugt med den triste lugt af mug i kælderen! Det gik virkelig hurtigt og nu føles det super friskt, siger brugeren Sandra.

Interesseret? Kontakt Ozoneair på: 0771-366 366

Dårlig lugt kan få hvem som helst i dårligt humør. Alle hunde- og katteejere har nok oplevet følelsen af frustration og væmmelse, når familiens bedste firbenede ven ikke kunne holde sig eller finde kattebakken.
– På trods af at vi lufter vores gamle Schæfer, hænder det desværre nu til dags, at han ikke kan holde det inde, og som de fleste nok ved, er det lugten af urin ret så skarp, siger Klara.

Lugten af urin fra dyr, er svær at få fjernet og får den lov til at blive siddende i gulvet, kan det få hunden eller katten til at gå tilbage til samme sted, næste gang de skal lade vandet – hvilket naturligvis forstærker lugten. Klara opdagede Ozoneair som fjerner lugt ved hjælp af ilten i luften, som omdannes til ozon.
– Ingen problemer med at fjerne lugten med maskinen, siger hun.

Helt naturligt
En anden lugtgene er cigaretrøg. Mest træls er det når man har købt en bil eller hus som lugter surt.
– Efter at have brugt Ozoneair i nogle timer, lugtede bilen præcis som ny. Jeg kan ikke fornemme at en cigaret nogensinde har været tændt i bilen, siger Bjørn, som testede success produktet.

I sommerhuset som Peter købte, var tilrøget og lugtede indelukket. Igen var det Ozoneair som klare skærene.
– Det var bare at sætte den igang. Utroligt at det er så enkelt, siger han.

Det der lyder som et mirakel, er i al sin enkelthed en generator, der anvender samme mekanisme som den der finder sted i naturen. Du kender sikkert den rene og friske luft der kommer efter et tordenvejr – det er ozon der har renset luften fra urenheder. Det er præcis det samme der sker, når Ozoneair tændes. Den omdanner almindelig ilt i luften til ozon. Når processen er slut, er indeklimaet lige så rent og friskt, som havde et tordenvejr renset luften.

Drop kemikalierne
Vi er vænnet til at bruge kraftige kemikalier og en masse knofedt, når der skal gøres rent og uønsket lugt skal fjernes. Men det behøves altså ikke længere!

Ozoneair fremkalder elektriske udladninger når luften passerer gennem produktet. Når det sker omdannes almindelig ilt til ozon, har kemiske egenskaber der kan nedbryde dårlig lugt og skimmelsvamp til kuldioxid og vand.
– Ozoneair er 100 sikker – ozon er jo naturens egen rensningsmetode. Ingen kemikalier eller giftstoffer tilføres under behandlingen, og stort set alle vores kunder er mere end tilfredse, siger Johan Lundberg, virksomhedens grundlægger.
Man skal ikke indånde store mængder ozon – men da rensningsprocessen foregår helt automatisk, kan man nemt forlade området og lave noget andet imens. Derved er brugen af ozon mere sikker, end f.eks. rengøringsmidler med chlor, da disse frigiver dampe som kan skade lungerne.

Ozoneair produkter

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Find ud af hvilket Ozoneair produkt der passer til lige netop dine behov. Alle produkterne er nemme at betjene og er sikre og effektive at bruge. Læs mere om dem alle her.

Pige og far giver high five

Typiske spørgsmål og svar

Forhandles Ozoneair i butikker? Tager mad skade? Skal der luftes ud efter behandling? Er ozonbehandling farlig?
Læs her og få svar på dine spørgsmål.