Lars slap af med lugten i stuen på et døgn: “Bedste køb nogensinde”

sommerhus gennem træer

Lars blev av med mögellukten i stugan på ett dygn: ”Bästa jag köpt”

Lars Karlssons sommarstuga luktade instängt och unket i flera år.
Han testade slutligen Ozoneair – och blev kvitt stanken på ett dygn.
– Det är utan tvekan det bästa jag har köpt, säger han.

Interesseret? Kontakt Ozoneair på: 0771-366 366

Det er normalt at sommerhuse, garager eller andre lignende bebyggelser lugter ubehageligt når du har stået ubenyttet i længere tid. Lars Karlsson, 55, har et sommerhus og fortæller at det altid har haft en kælder – med skimmelsvamp.
– Vi afprøvede en masse forskellige ting, for at få bugt med problemet. Alt fra simple husråd til voldsomme kemikalier. Flere ting har virket i kortere perioder, men lugten er altid vendt tilbage, siger han.

“Tilslut, tryk og vent”
Efter at have afprøvet nærmest alle kendte metoder, uden ønsket resultat købte Lars en Ozoneair. Den låner principper fra naturen og omdanner ilt fra luften til ozon, for derefter at bekæmpe bakterier, skimmel og lugt på naturlig vis. Alt du som forbruger behøver at gøre, er at sætte den til noget strøm, indstille rummets størrelse, trykke start og så vente til behandlingen er færdig. Lars havde Ozoneair inde i huset den første dage, og stillede den under huset dagen efter. Herefter var al lugt borte.

Købet af Ozoneair har gjort at han kunne benytte den ved flere lejligheder, hvor den har vist sig nyttig. Han fortæller at han senest placerede den i lejehuset i haven, for at fjerne lugten af kattetis – hvilket var en succes.
– Ozoneair er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har investeret i. At den kostede så lidt gjorde mig lidt forbløffet; det var billigere at købe produktet, end at leje det fra et rengøringsfirma.

Ozoneair produkter

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Find ud af hvilket Ozoneair produkt der passer til lige netop dine behov. Alle produkterne er nemme at betjene og er sikre og effektive at bruge. Læs mere om dem alle her.

Pige og far giver high five

Typiske spørgsmål og svar

Forhandles Ozoneair i butikker? Tager mad skade? Skal der luftes ud efter behandling? Er ozonbehandling farlig?
Læs her og få svar på dine spørgsmål.