Hvilket produkt skal jeg vælge?

Ozoneair produkter

Vi anbefaler, at den ozongenerator du vælger, kan behandle det største rum/område du har behov for. Hvis din stue f.eks. er dit største rum, som du ønsker at behandle, og denne er på 50 kvm, bør du som minimum vælge Ozoneair PLUS (vores mellem variant), da denne kan behandle områder med et overfladeareal på op til 60 kvm.

Det er værd at være opmærksom på at rum som køkken, gang og stue ofte er sammenhængende rum i et hus, og man skal derfor medregne alle forbundne områder, som ikke kan aflukkes – eller man kan forsøge sig med afskærmning ved brug af plastik, som kan lukke rummet af for resten af boligen.

Hvis du ønsker den hurtigste behandling, skal du vælge et produkt der kan rense alle områder samtidig. F.eks. hvis badeværelse og soveværelse er forbundne med en dør og begge skal behandles, er det værd at sikre sig at ozongeneratoren kan behandle begge områder samtidig, da man så slipper for at udføre processen flere gange.
Du kan selvfølgelig også rense områderne enkeltvis – resultatet vil være det samme.

GO-modellen er en model, som vi anbefaler til biler, både, campingvogne og mindre rum. Den er let at transportere, da den ikke er så stor og kun vejer 2,9 kg.
Ulempen ved denne model er, at de 4000 timers behandling ikke kan udvides ligesom i de større modeller.

PLUS-modellen er den model vi anbefaler, til dem der ønsker at bruge den både i  hjemmet, bilen, båden, campingvognen mv. Modellen har en kapacitet på 10 kvm op til 60 kvm, og modsat GO, kan ozon pladerne i denne udskiftes efter de første 4000 timers behandling, hvorved den kan bruges endnu 4000 timer. Dette kan gentages igen og igen.

PRO-modellen er den største model vi tilbyder, og er tilpasset behandling af større områder som f.eks. store huse, lejligheder, garager, og andre større områder. Hvis du ønsker at bekæmpe skimmelsvamp med en ozongenerator er dette også modellen vi anbefaler, da den kan behandle hele det ramte område på én gang, hvorledes skimmelsporerne forhindres i at sprede sig – hvilket der altid er en risiko for, hvis man behandler mindre områder enkeltvis.
Denne model kan bruges på områder fra 15 kvm op til 120 kvm, og er ligesom PLUS modellen udstyret med udskiftelige ozon plader, så levetiden kan forlænges. Igen med 4000 timer ad gangen.

BEMÆRK !!
Ingen af ​​maskinerne er i stand til at tage flere etager, på én gang. Man skal altså, om nødvendigt, behandle én etage ad gangen.

Hvorfor lige netop vores produkt og ikke andre billigere produkter?
Det er sådan, at vores ozon generator er mere forbruger tilpasset og brugervenlig, idet du blot indstiller størrelsen på det område du vil rense, hvorefter du får angivet den optimale behandlingstid. Herefter er alt du skal gøre at starte processen og forlade området. (Husk at lægge 2 timer til behandlingstiden, før du kan vende tilbage)
Andre maskiner er designet til at beregne hvor meget ozon der skal produceres, i procent. Dette kan dog være en udfordring hvis man ikke ved nøjagtigt hvordan ozon opfører sig. Derfor har vi valgt at lave udregningerne for dig, så du slipper for det.

Pige og far giver high five

Typiske spørgsmål og svar

Forhandles Ozoneair i butikker? Tager mad skade? Skal der luftes ud efter behandling? Er ozonbehandling farlig?
Læs her og få svar på dine spørgsmål.

skimmel bag møbel og pige i åbent vindue

En smart gadget til at fjerne skimmel – helt uden kemikalier

Bor du i et hus med kælder? Da er der risikoen for at du døjer med ubehagelig lugt, jordbakterier og skimmel, stor.