Her er produktet der kan gøre rengøringsfirmaer arbejdsløse

skimmelsvamp i huset bekæmpes af ozoneair

Her er produktet der kan gøre rengøringsfirmaer arbejdsløse

Skimmelsvamp og dårlig lugt giver ikke bare et ubehageligt indeklima, det er samtidig sundhedsfarligt. For at slippe af med problemerne har husejere tidligere hyret professionelle rengøringsfirmaer. Noget som både kan tage lang tid og koste mange penge. Med Ozoneairs smarte produkt kan du i stedet fjerne dårlig og uønsket lugt helt selv – på bare nogle timer.

Vil du slippe for skimmelsvamp eller dårlig lugt? Bestil Ozoneair her

Skimmelsvamp og ubehagelig luft er problemer som mange husejere kæmper med. Studier har vist at mere end 30 procent af alle svenske huse med krybe grund eller kælder, døjer med alt fra skimmel til jordbakterier.

For dig som opdager skimmel og dårlig luft er det vigtigt, hurtigt at gøre noget ved det, da det ellers kan give alvorlige helbredsproblemer, grundet dårligt indeklima. Skimmelsvamp kan eksempelvis øge risikoen for astma, og sågar lede til luftvejsinfektioner, åndenød og nedsat mental formåen. Lignende problemer kan opstå som følge af bakterier og andre mikroorganismer i luften.

– Jo længere du befinder dig i et hus med skimmelsvamp, desto værre kan problemet blive. Det gælder altså ikke bare fysisk, men også psykisk, siger Johan Lundberg, grundlægger af virksomheden Ozoneair, som har udviklet en unik metode til at slippe for skimmel og dårlig lugt.

For at løse problemerne har husejere tidligere været tvunget til at kontakte professionelle rengøringsfirmaer – hvis tjenester kan koste titusindvis af kroner. De traditionelle metoder til at slippe for skimmel og dårlig lugt bygger desuden på forskellige toksiner og kemikalier, som kan være farlige i sig selv.

Læs mere: Sådan her fungerer Ozoneairs luftrenser

Det har aldrig været enklere
Ozoneair har derfor udviklet et revolutionerende produkt, baseret på 10 års laboratoriestudier, som i stedet for farlige kemikalier, efterligner naturens måde at rense luften på. Hemmeligheden bag produktet er gassen ozon, som er naturens redskab til at skille sig af med mikroorganismer og lugtbærende molekyler. Et tydeligt eksempel herpå, er den friske luft der findes efter et tordenvejr. Dette da der ifm. de elektriske udladninger, skabes større mængder ozon (O3), som derved renser omgivelserne.

Ozoneairs produkt simulerer denne proces og omdanner ilten i dit hjem eller bil, til ozon, som derefter renser luften – det hele lavet super brugervenligt. Ozonet spredes i det område der ønskes rengjort – hus, bil, båd, sommerhus, kælder osv. Her nedbrydes alle urenheder, og det eneste man som forbruger skal gøre, er at tænde maskinen og indstille størrelsen på rummet der renses.

– Det er ikke bare den mest avancerede ozonluftrenser på markedet, det er også et rigtigt gør-det-selv produkt. Med andre ord har det aldrig været nemmere at slippe af med skimmelsvamp, bakterier og dårlig lugt – og du gør det for en brøkdel af prisen en professionel sanering ville koste, afslutter Johan Lundberg.

Ozoneair produkter

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Find ud af hvilket Ozoneair produkt der passer til lige netop dine behov. Alle produkterne er nemme at betjene og er sikre og effektive at bruge. Læs mere om dem alle her.

Pige og far giver high five

Typiske spørgsmål og svar

Forhandles Ozoneair i butikker? Tager mad skade? Skal der luftes ud efter behandling? Er ozonbehandling farlig?
Læs her og få svar på dine spørgsmål.