Her er tricket folk misser! – slip for skimmel og dårlig lugt

fugtskade i loft

Her er tricket folk misser! – slip for skimmel og dårlig lugt

Nu behøver du ikke længere bage boller eller tænde et duftlys for at overdøve lugten af skimmel, røg eller våd hund, når du skal have gæster på besøg.
Test den smarte metode der angriber kilden og eliminere lugten permanent.
– Ozoneair nedbryder selv den lugt der sidder allerdybest i materialer og tøj, siger grundlæggeren Johan Lundberg.

Interesseret? Kontakt Ozoneair på: 0771-366 366

Det er ca. fire år siden at den svenske luftrenser, Ozoneair, introduceres på markedet. Siden der har tusindvis af svenskere opdaget at det både er enkelt og billigt at sørge for, at ikke bare lugt, men også kilden hertil, elimineres.
– Det eneste du skal gøre er, at tilslutte den noget strøm, og så klarer den stort set resten selv, siger johan Lundberg, virksomhedens grundlægger.

For Ulla-Britt blev det en enorm lettelse, da hun slap for at betale 20.000 kroner til et rengøringsfirma, og i stedet kunne købe en Ozoneair for 3.995.
– Det var næsten for nemt at få bugt med skimmelsvampen, som eller har plaget min garage i 17 år. Da besigtigelses mødet fandt sted, var der ingen anmærkninger for garagen. Al skimmel var væk, siger hun.
Har du brug for at slippe af med skimmelsvamp? Bestil Ozoneair her

Dyrt at rense
Skimmelsvamp er en stor udfordring, og mange huse plages af denne og jordbakterier – hvilket er med til at skabe et dårligt indeklima. Fugt i bebyggelsen skaber forudsætninger for spredningen af skimmel, og det sker ganske hurtigt.

Selvom man får styr på luftfugtigheden, med hjælp af udluftning og ventilation, og samtidig behandler skaden med bekæmpelsesmidler, så er der ofte titusindvis af spore som overlever -sammen med den jordslåede lugt.
– Det er dyrt at ordne. At hyre et rengøringsfirma til at få fjerne skimmelsvamp og lugt af cigaret er dyrt. Det kan koste op mod 20.000 kr og der indgår interiør ikke nødvendigvis i prisen, på trods af at meget lugt sidder deri, siger Johan Lundberg.
Her kan du læse mere om hvordan Ozoneair virker

Bevidste huskøbere undgår gerne et hus, hvis det er plaget af skimmelsvamp. Sådan et angreb er ikke bare sundhedsfarligt, det kan også påvirke byggemateriale. Derfor vil man altid undgå skimmelsvamp for enhver pris.
– -Men flere og flere har fået øjnene op for, at det både er billigere og mere effektivt at anvende den svenske luftrenser, Ozoneair.

“Det rækker med et par behandlinger”
Eftersom Ozoneair fylder hele rummet med ozongas, som siver ind overalt hvor svampesporer og dårlig lugt kommer fra, kan den bekæmpe urenhederne, som bl.a. forårsager allergiske reaktioner hos nogle.
– -Det burde række med nogle enkelte behandlinger, for at få den dårlige lugt til at forsvinde helt og for altid, siger Johan Lundberg.
Prøv selv – bestil her

Ozoneair produkter

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Find ud af hvilket Ozoneair produkt der passer til lige netop dine behov. Alle produkterne er nemme at betjene og er sikre og effektive at bruge. Læs mere om dem alle her.

Pige og far giver high five

Typiske spørgsmål og svar

Forhandles Ozoneair i butikker? Tager mad skade? Skal der luftes ud efter behandling? Er ozonbehandling farlig?
Læs her og få svar på dine spørgsmål.